Mijn loopbaan

Na mijn studie wiskunde heb ik ruim 17 jaar bij TNO, als organisatie voor toegepast onderzoek, gewerkt. Door het in teams uitvoeren van onderzoeksprojecten, werd mijn interesse in het ontwikkelen en het leiden van nieuwe initiatieven aangewakkerd.

Door het blijven zoeken naar de balans tussen een soepel samenwerkend team, uitmuntende projectresultaten en een betrokken klant ontdekte ik mijn eigen hoofddrijfveer. Ik word blij van ‘een wezenlijke vernieuwing die alle betrokkenen positief raakt’.

Het in gesprek met mensen gaan over ‘wie ben jij?’ en ‘wat wil je?’ ontstond hierdoor als vanzelf. Mede zoekend naar mijn eigen betekenis in het leven, wilde ik me hierin specialiseren. Dit werd een vierjarige opleiding Zingeving en Spiritualiteit gevolgd door de driejarige opleiding Logotherapie.

In 2009 nam ik de beslissing om het begeleiden van mensen centraal te stellen door als zelfstandig ondernemer met Bureau Integer te starten.

Meer informatie vind je op Linkedin

BureauInteger14

Mijn activiteiten

Zingeving is de rode draad in mijn werk. Steeds zoek ik de balans tussen het spreken over zingeving en het gewoon doen. Naast doceren onderneem ik ook andere activiteiten.

Vanuit Bureau Integer bied ik (coach)gesprekken waardoor mijn gesprekspartner meer zin in zijn werk kan creëren en ervaren.

Met mijn zakelijke partners Jaap, Naomi en Jennifer verzorg ik het ontwikkelingsprogramma 'PROJECT24' voor iedereen die in het werk verdieping verzoekt.

Mijn oud-studiegenote Hanne en ik verzorgen een bezinningsreis op het bijzondere Caribische eiland Bonaire voor iedereen die wil reflecteren op het leven, werk en relaties.

Hiernaast ben ik actief in de onderwijssector als directeur van  Huiswerkbegeleiding Zoetermeer. Onze manier van lesgeven kenmerkt zich doordat wij scholieren en studenten uitnodigen om persoonlijke betekenis en toepasbaarheid van algemene kennis te ontdekken.

IMG_0488

Privé

Ik ben getrouwd met Wim, die werkzaam in het onderwijs is. Samen hebben wij een zoon Roel (24) en een dochter Inge (21). Roel werkt in de evenementenbranche en Inge studeert aan de Haagse hotelschool.

In mijn vrije tijd zwem ik graag, Daarnaast beoefen ik regelmatig yoga. Planten kweken en het houden, variërend van moestuintjes tot orchideeën, is mijn grote hobby. Sinds kind heb ik altijd konijnen gehad.

Op Bonaire kom ik graag tot mezelf en tot rust.

IMG_2335