Thema avonden

Bureau Integer verzorgt thema avonden voor particulieren.

Thema avonden

Thema avond 'Jij bent bijzonder'
Deze avond geeft je meer inzicht waarom jij bijzonder en uniek bent en wat je daardoor aan de wereld te bieden hebt.

Thema avond 'Hoe kan ik van betekenis voor anderen zijn?'
Bij deze avond ontdek op welke manier jij van betekenis bent voor anderen. De meest voor de hand liggende weg is  'dingen doen'. Daarnaast zijn er twee andere wegen die in onze maatschappij vaak op de tweede plaats komen. Dat zijn 'genieten van alles wat de wereld ons schenkt' en 'accepteren van wat er op ons pad komt'. Op langs deze wegen kunnen we van betekenis zijn voor anderen, ook al klinkt dat wat vreemd. In deze avond krijg je meer welke betekenis jij langs deze twee wegen aan je omgeving geeft.

Thema avond 'Nee zeggen valt niet altijd mee'
In deze avond ga je met een eigen situatie aan de slag waarin je graag nee wilt zeggen. Zo'n situatie kan een regelmatig terugkerende situatie zijn of een situatie waarmee je eenmalig wordt geconfronteerd. Stap voor stap krijg je suggesties die bij jou passen om respectvol naar de ander toch nee te durven zeggen.

Thema avond 'Een keuze maken is soms moeilijk'
Heen en weer geslingerd worden tussen het hoofd en het hart. Bij een belangrijke keuze in ons leven hebben we twee alternatieven. Hoe kunnen we een keuze maken waar we later geen spijt van hebben? Immers soms zegt ons hoofd iets anders te zeggen dan ons hart. In deze workshop ontwikkel je stap voor stap begeleid nieuwe invalshoeken bij je keuze.